دستگاه بسته بندی شکر:
در مقیاس کارگاهی :
بسته بندی شکر با دستگاه پرس نایلون:
اولین راه حل برای بسته بندی محصولاتی از این قبیل عموما استفاده از دستگاه دوخت پلاستیک در انواع متفاوت دستی ، پدالی و ریلی می باشد.در این روش کار کمی زمان بر است چرا که باید ابتدا میزان شکر مورد نظر برای بسته بندی را وزن کنید و سپس داخل کیسه ریخته و با استفاده از یکی از دستگاه های دوخت، دوخت بزنید. برای چاپ روی کیسه ها (درج تاریخ تولید، تاریخ انقضا و قیمت) به یک دستگاه تاریخ زن هم نیاز است البته نوعی دستگاه دوخت ریلی وجود دارد که خودش مجهز به تاریخ زن نیز می باشد.
دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک حجمی:
شیوه ی دیگری هم برای بسته بندی شکر وجود دارد و آن هم استفاده از دستگاه پرکن نوع حجمی می باشد.در این روش شکر وارد مخزن دستگاه می شود (به صورت دستی و یا با استفاده از بالابرهای مخصوص) سپس در قالب هایی که از قبل حجم آن ها تعیین شده (از طریق تنظیم برنامه ی دستگاه) میزان شکر ها اندازه گیری شده و وارد کیسه ی نگه داشته شده در زیر قالب می شوند. این دستگاه از سه قالب تشکیل شده است که در انجام عملیات بسته بندی وقفه ای ایجاد نشود.
دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک توزین دار:
برای بسته بندی شکر از دستگاه پرکن توزین دار هم می توان استفاده کرد. دقت دستگاه توزین دار نسبت به دستگاه حجمی همیشه بالاتر است اما در مورد مواد پودری باید بگوییم که بین این دو دستگاه تفاوت چندانی مشاهده نمی شود به عبارت دیگر دقت پرکن حجمی در این موارد دست کمی از پرکن توزین دار ندارد. عملکرد این دستگاه نیز مانند دستگاه پر کن حجمی است با این تفاوت که به جای قالب های حجمی، برای اندازه گیری شکر از ترازوی به کار رفته در این دستگاه استفاده می شود.
در مقیاس کارخانه ای :
دستگاه پرکن اتوماتیک حجمی:
برای بسته بندی شکر شیوه اتوماتیک هم وجود دارد که با استفاده از دستگاه پرکن نوع حجمی انجام می گیرد. در این روش شکر وارد مخزن دستگاه می شود (با استفاده از بالابرهای مخصوص) سپس در قالب هایی که از قبل حجم آن ها تعیین شده (از طریق تنظیم برنامه ی دستگاه) میزان شکر ها اندازه گیری شده و وارد کیسه ی دوخت خورده توسط همین دستگاه میشود و در نهایت سر کیسه ها هم بسته شده و بسته ی شکر از چرخه خارج می شود.
دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک توزین دار:
برای بسته بندی شکر از دستگاه پرکن توزین دار هم می توان استفاده کرد. دقت دستگاه توزین دار نسبت به دستگاه حجمی همیشه بالاتر است اما در مورد مواد پودری باید بگوییم که بین این دو دستگاه تفاوت چندانی مشاهده نمی شود به عبارت دیگر دقت پرکن حجمی در این موارد دست کمی از پرکن توزین دار ندارد. عملکرد این دستگاه نیز مانند دستگاه پر کن حجمی است با این تفاوت که به جای قالب های حجمی، برای اندازه گیری شکر از ترازوی به کار رفته در این دستگاه استفاده می شود. بعد از اینکه عملیات توزین انجام شد شکرها وارد کیسه ی دوخت خورده توسط همین دستگاه می شوند و سر کیسه ها هم دوخت خورده و کات می شوند و از دستگاه خارج می شوند.