بستهبندی قند، فراتر از ظاهر؛ نقش کلیدی در بهداشت، برندینگ و فروش
قند یکی از پرمصرفترین کالاهای خوراکی در ایران است که در خانهها، فروشگاهها، رستورانها و بهویژه در مراسم مذهبی جایگاه ویژهای دارد. در گذشته، قند به صورت فلهای در کیسه یا پاکتهای کاغذی به فروش میرسید، اما با افزایش حساسیتها نسبت به بهداشت، راحتی حملونقل، و تمایل مصرفکنندگان به بستهبندیهای شکیل و مدرن، بستهبندی قند به یک مرحله مهم و تأثیرگذار در فرآیند تولید و فروش تبدیل شده است.
امروزه بستهبندی قند نه تنها وظیفه حفظ کیفیت و جلوگیری از آلودگی را بر عهده دارد، بلکه با طراحی مناسب و چاپ اطلاعات کامل، در اعتمادسازی مشتری، افزایش اعتبار برند و تسهیل در عرضه به بازارهای داخلی و صادراتی نقش کلیدی ایفا میکند. در ادامه به معرفی بهترین دستگاه بسته بندی برای قند به شما معرفی خواهیم کرد.
در مقیاس کارگاهی :
بسته بندی قند با دستگاه دوخت نایلون:
همیشه ارزان ترین روش بسته بندی برای محصولاتی با این قالب و شکل مانند قند، آبنبات و … استفاده از دستگاه های دوخت دستی، دوخت پدالی (پایی) و دوخت ریلی می باشد. اما نکته ای که همواره وجود دارد این است که باید قبل از بسته بندی، خودتان با استفاده از یک ترازو محصولتان را وزن کنید، بعد داخل کیسه بریزید و سپس با دستگاه دوخت پلاستیک، کیسه ها را دوخت بزنید.
دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک توزین دار:
روش کاربردی تر و ساده تر و البته کمی گرانتر برای بسته بندی قند ، استفاده از این دستگاه می باشد.حبه های قند وارد مخزن دستگاه پرکن می شوند ( به صورت دستی و یا با استفاده از بالابرهای مخصوص) سپس به وسیله ی ترازوی موجود در دستگاه ، توزین می شوند و در داخل کیسه ای که توسط شخصی زیر مخزن نگه داشته شده است پر می شوند.در نهایت نیاز به یک دستگاه دوخت می باشد تا سر کیسه های قند را دوخت بزند که بهترین و سریعترین گزینه ، دستگاه دوخت ریلی عمودی با تاریخ زن می باشد.
در مقیاس کارخانه ای :
دستگاه پرکن اتوماتیک توزین دار:
شیوه ی تمام اتوماتیک جهت بسته بندی قند حبه ای، استفاده از این دستگاه می باشد. در این روش حبه های قند وارد مخزن دستگاه پرکن شده و به سرعت توسط ترازوی دستگاه وزن می شوند و وارد کیسه هایی که توسط همین دستگاه دوخت می خورد، می شوند و در نهایت سر کیسه ها هم دوخته شده و همزمان قیچی می شوند و از چرخه بسته بندی خارج می شوند.
مطالب پیشنهادی: