بسته بندی نقل

دستگاه بسته بندی نقل :

در مقیاس کارگاهی :

دستگاه دوخت:

در بسته بندی نقل (به صورت بسته ای) می توان از دستگاه های متفاوت دوخت دستی، دوخت پدالی و دوخت ریلی استفاده کرد. در این روش نقل ها به وسیله ی ترازو جداگانه وزن می شوند. و بعد در داخل کیسه قرار می گیرند و دوخت می خورند. البته این مسئله را بدانید که اگر قصد دارید تعداد تیراژ بالایی روزانه بسته بندی کنید، بسته بندی نقل با دستگاه دوخت پلاستیک کمی طاقت فرساست و نیاز به نیروی انسانی زیادی دارد و بسیار زمان بر می شود.

بسته بندی نقل
بسته بندی نقل

دستگاه پرکن توزین دار نیمه اتوماتیک:

برای سهولت کار در بسته بندی انواع نقل بهتر است از دستگاه پرکن استفاده شود که عموما در مقیاس کارگاهی، نوع نیمه اتوماتیک این دستگاه به کار می رود. در بسته بندی با این روش نقل ها داخل مخزن دستگاه پرکن ریخته می شوند. (می توان برای پر کردن مخزن از بالابر مخصوص هم استفاده کرد) و با استفاده از ترازوی به کار رفته در این دستگاه وزن می شوند و در نهایت وارد کیسه ی نایلونی می شوند.

(در نوع نیمه اتوماتیک این دستگاه کیسه ها توسط شخص زیر مخزن شکلات نگه داشته و پر می شود). در این شیوه شما حتما باید یک دستگاه دوخت در کنار دستگاه پرکن خود تهیه کنید که کیسه ها بعد از پر شدن توسط دستگاه دوخت، بسته شوند. بهترین و راحت ترین دستگاه دوخت در این مرحله از کار دستگاه دوخت ریلی عمودی با تاریخ زن (برای چاپ تاریخ تولید، مصرف و قیمت) می باشد.

در مقیاس کارخانه ای :

دستگاه پرکن توزین دار تمام اتوماتیک:

برای بسته بندی نقل ها با تعداد تیراژ روزانه ی بالا بهتر است از این مدل دستگاه پرکن استفاده شود.در بسته بندی با این روش نقل ها داخل مخزن دستگاه پرکن ریخته می شوند . و با استفاده از ترازوی به کار رفته در این دستگاه وزن می شوند و در نهایت وارد کیسه ی نایلونی که به وسیله ی همین دستگاه دوخت می خورد، می شوند. در نهایت سر کیسه هم دوخته شده و بسته ی نقل از چرخه ی بسته بندی خارج می شود.

این مقاله را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

دستگاه بسته بندی انواع نان لواش، سنگک و تافتون

دستگاه بسته بندی نان خشک

بسته بندی سیم ظرف شویی

دستگاه بسته بندی مسقطی

بسته بندی نان گاتا

بسته بندی کتاب

بسته بندی نبات

بسته بندی CD

بسته بندی گز