با نزدیک شدن فصلهای پاییز و زمستان تکاپوی افراد نسبت به تأمین سیستم گرمایشی برای محل کار و خانه خود بالا میرود. هر قشری از جامعه اعم از صنعتگران، مغازهداران، افراد خانهدار و… به دنبال پیداکردن بهترین بخاری برای مغازه و خانه خود هستند. اگر در بازار چرخی بزنید متوجه تنوع بالای بخاریها میشوید؛ در نگاه اول ممکن است برای انتخاب بخاری مناسب دچار سردرگمی بشوید اما نگران نباشید. ما در این مقاله انواع بخاریها را بررسی کردیم و به شما اطمینان خاطر میدهیم که مطالعه آن بخاری مدنظرتان را پیدا میکنید. پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
برای فهمیدن اینکه محل موردنظر شما به چه میزان حرارت برای گرمشدن نیاز دارد، میتوانید از این فرمول استفاده کنید. ابتدا متراژ خانه (فضا) را ضربدر عدد 3 کنید و حاصل را یادداشت کنید. حال ظرفیت تولید حرارت بخاری که روی آن درج شده است را تقسیم بر 24 کنید و حاصل را یادداشت کنید. حال اعداد بهدستآمده از هر دو محاسبه را با هم مقایسه کنید. اگر عددهای حاصل شده از هر دو محاسبه یکی بود و یا اختلاف کمی داشت، میتوانید آن بخاری را برای محل موردنظر خود خریداری کنید.
بخاریهای گازی از رایجترین سیستمهای گرمایشی در کشور ما محسوب میشوند؛ دلیل این پدیده قیمت پایین گاز خانگی است که موجب رونق فروش این نوع از بخاریها میشود. این بخاریها انواع متفاوتی دارند و هرکدام از آنها را میتوانید باتوجهبه نیاز و سلیقه خود انتخاب کنید. دو نوع بخاری گازی در بازار وجود دارد که نوع اول دودکش دار و نوع دوم بدون دودکش است.
در ادامه این دو نوع بخاریها را به طور کامل شرح خواهیم داد.
بخاریهای گازی دودکش دار از جمله مطمئنترین بخاریها از نوع گازسوز هستند. این نوع از بخاریها خود در دو مدل زمینی و دیواری ارائه میشوند. با مطالعه تفاوتهای این دو مدل بسنجید و ببینید که این بخاری میتواند بهترین بخاری برای مغازه شما باشد یا خیر.
تفاوتهای بخاری گازی زمینی و دیواری به شرح زیر هستند.
مزایای این نوع بخاری عبارت است از:
از معایب این نوع بخاری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اگر بخاریهای گازی دودکش دار را بهعنوان سیستم گرمایشی محل کار خود انتخاب کردید حتماً به نکات زیر توجه کنید:
بهطورکلی استفاده از بخاریهای گازی دودکش دار در مدل زمینی برای متراژهای بالا کاربرد بیشتری دارد. راندمان تولید انرژی بالاتری دارد نسبت به نوع دیواری خود دارد. نصب و جمعکردن آن نیز نسبت به نوع دیواری آسانتر است. از هر دو نوع دیواری و زمینی میتوانید برای مکانهای سربسته و بدون تهویه مناسب استفاده کنید. بهتر است اگر قصد خرید این نوع از بخاریها را دارید ابتدا میزان تهویه مکان مدنظر و سپس متراژ آن را موردتوجه قرار دهید.
این نوع از بخاریها نیز دارای دو مدل دیواری و زمینی هستند. تفاوت مدلهای دیواری و زمینی بخاریهای بدون دودکش نیز مانند تفاوت مدلهای دیواری و زمینی بخاریهای دودکش دار است. بیایید با تفاوتهای بخاریهای دودکش دار و بدون دودکش بیشتر آشنا شوید.
بخاریهای بدون دودکش دارای سیستمی به نام ODS هستند. این سیستم به طور خودکار میزان اکسیژن هوا را میسنجد و وقتی که میزان آن از 18٪ پایینتر بیاید به طور اتوماتیک بخاری را خاموش و جریان گاز را قطع میکند. بخاریهای دودکش دار این سیستم را ندارند و فقط به داشتن ترموکوپل بسنده میکنند. وجود این سیستم در بخاری بدون دودکش از مهمترین پارامترهای دخیل در انتخاب آن بهعنوان بهترین بخاری برای مغازه است. ترموکوپل سالم یکی از مواردی است که عنوان خرید سیستم گرمایشی برای محل کار باید به آن توجه کنید.
دلیل وجود این سیستم در بخاریهای بدون دودکش این است که این بخاری به علت نداشتن لوله، مقداری از گاز منوکسید کربن که در اثر سوختن گاز به وجود میآید را به محیط انتقال میدهد. این پدیده بسیار خطرناک است و ممکن است حتی موجب مرگ شود.
اصولاً در بخاریهای بدون دودکش از آجرهای نسوز استفاده میشود؛ این آجرها حرارت را بهصورت تابشی به محیط انتقال میدهند. در ساخت بخاریهای دودکش دار از این آجرها استفاده نمیکنند.
بخاریهای بدون دودکش دارای قطعهای به نام فن هستند تا هوای گرم را در محیط به چرخش دربیاورند.
آیا بخاریهای گازی بدون دودکش گزینه مناسبی بهعنوان سیستم گرمایشی محل کار هستند؟ برای پاسخ به این سؤال به مزایا و معایب آنها توجه کنید.
مزایای بخاریهای گازی بدون دودکش عبارت است از:
معایب بخاریهای گازی بدون دودکش عبارت است از:
با مطالعه مزایا و معایب بخاریهای گازی بدون دودکش آیا آنها بهترین بخاری برای مغازه شما هستند یا خیر؟ در ادامه مطلب متوجه خواهید شد.
اگر میخواهید از بخاریهای گازی بدون دودکش استفاده کنید نکات زیر را حتماً رعایت کنید.
اگر محل کار شما دارای تهویه کاملاً مناسب است میتوانید از آن استفاده کنید. همچنین استفاده از این نوع بخاری در مکانهایی که مساحتی کوچک دارند بلامانع است. بهتر است اگر قصد خرید این نوع از بخاریها را دارید ابتدا میزان تهویه مکان مدنظر و سپس متراژ آن را موردتوجه قرار دهید.
شومینهها یکی دیگر از سیستمهای گرمایشی هستند که انواع متفاوتی اعم از هیزمی، چدنی، برقی و… دارند. در این مقاله ما در مورد شومینههای گازی صحبت خواهیم کرد. شومینههای گازی در دو نوع السیدی و ساده ارائه میشوند. شومینه السیدی در واقع برای فضاهای کوچکتر طراحی شده است. این شومینه دارای ظاهری تخت است و عمق کمی دارد؛ به همین علت فضای کمتری نیز اشغال میکند. شومینههای السیدی نوعی از شومینههای مدرن بهحساب میآیند.
شومینههای گازی از متریال متفاوتی مثل بتن نسوز، آجر، شیشه، گچ و… تولید میشوند. این شومینهها به لوله دودکش نیاز داشته و بیشتر برای زیبایی دکوراسیون مورداستفاده قرار میگیرند.
آیا شومینههای گازی گزینه مناسبی بهعنوان سیستم گرمایشی محل کار هستند؟ آیا میتوان از آنها بهعنوان بهترین بخاری برای مغازه یادکرد؟ برای پاسخ به این سؤالات به مزایا و معایب آنها توجه کنید.
از مزایای شومینه گازی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
از معایب شومینههای گازی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
خیر! استفاده از شومینه بههیچوجه بهعنوان سیستم گرمایشی در محل کار توصیه نمیشود.
بخاریهای برقی نوعی دیگر از بخاریهای مناسب برای گرمکردن محل کار هستند که انواع متفاوتی دارند.
در این دستگاه از روغن برای انتقال انرژی استفاده میکنند. این بخاری مجموعهای از شبکههای رادیاتوری است. المنتها در رادیاتور برقی روغن را گرم میکنند و روغن در سرتاسر رادیاتور حرکت میکند. به رادیاتور برقی، رادیاتور روغنی نیز میگویند.
این بخاریها دارای یک یا دو المنت هستند که گرما را به صورت مستقیم به محیط میتابانند. برق مصرفی این بخاریها بین 500 تا 3000 وات است و گرمای تولید شده توسط آنها به المنتها بستگی دارد. این بخاری به علت تابش مستقیم خود، باید در فضایی استفاده شود که اطراف آن اشیاء حساس و قابل احتراق وجود نداشته باشد.
این نوع بخاری نیز با المنتها کار میکنند اما نسبت به بخاریهای تابشی بازدهی بهتری دارند. بخاری فندار به کمک فن خود هوای گرم را بهتر در محیط به جریان میاندازد. از دیگر مزیتهای این بخاری داشتن ترموستاتی است که در صورت بالارفتن بیش از حد دما، تولید حرارت را متوقف میکند. از این بخاری نباید در محیطهای مرطوب و نیمهمرطوب استفاده کرد.
بخاریهای برقی بهتازگی بیشتر مورداستفاده قرار میگیرند.
از جمله مزایای بخاریهای برقی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
از معایب بخاریهای برقی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در هنگام استفاده از بخاری برقی به این نکات توجه کنید:
اگر متراژ محل کار شما کم است و مشکلی با میزان برق مصرفی آن ندارید از این نوع بخاری استفاده کنید. اگر در محل کار شما کودکان و حیوانات خانگی رفتوآمد دارند از این بخاری اصلاً استفاده نکنید. این بخاری میتواند یک نقطه را با سرعت زیاد و محیط را با گذر زمان بیشتری گرم کند؛ اگر با این موضوع مشکلی ندارید از آن در محل کار خود استفاده کنید.
اگر محل کار شما دارای متراژ بسیار بالاست باید از سیستمهای گرمایشی در ابعاد بزرگتری استفاده کنید. محیطهایی مثل کارگاهها، کارخانهها، سالنهای بزرگ، سولهها، ادارات و… باید از نوعی سیستم گرمایشی تحت عنوان بخاری صنعتی استفاده کنند. بخاریهای صنعتی به هیتر صنعتی نیز معروف هستند. این نوع از بخاریها دارای فن بسیار قوی هستند که حرارت تولید شده را باقدرت زیاد به بیرون رانده و در محیط به گردش در میآورند. هیترهای صنعتی انواع متفاوتی دارند مثل:
همانطور که از نام آن پیداست، این هیتر بهوسیله الکتریسیته حرارت تولید میکند. هیتر برقی صنعتی قدرت بسیار زیادی دارد؛ در نتیجه در محیطهای بزرگی مثل سولهها استفاده میشود. این نوع از بخاریها در دو مدل سهفاز و تکفاز در بازار ارائه میشوند و دارای مقاومت بسیار بالایی نسبت به زنگزدگی و خوردگی هستند.
این نوع از هیترها با گازوئیل کار میکنند. گازوئیل سوختی به نسبت ارزانقیمت محسوب میشود و میتواند از نظر هزینهها برای مصرفکننده بهصرفه باشد.
این هیترها از چند منبع انرژی برای تولید حرارت استفاده میکنند. البته باید توجه داشت بهخاطر منابع متفاوت مورداستفاده این هیتر، حتما باید نکات ایمنی را رعایت کرد. عدم رعایت نکات ایمنی موجب آتشسوزی و… میشود. این بخاری میتواند بهترین بخاری برای مغازه کسانی باشد که به برق دسترسی ندارند.
هیترهای تابشی با تبدیل تشعشعات فروسرخ به گرما، باعث گرمشدن محیط میشود. هیترهای تابشی قدرت بالایی دارند از آنها میتوان برای گرمکردن محیط با متراژ بالا استفاده کرد. المنتهای تعبیه شده در این دستگاه باعث ایجاد حرارت شده و بسته به ابعاد و تعدادشان بین 400 تا 800 وات انرژی را مصرف میکنند.
استفاده از این بخاریها مزایایی همچون موارد زیر را به همراه دارد:
از معایب بخاریهای صنعتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در هنگام استفاده از بخاری صنعتی به این نکات توجه کنید:
اگر محل کار شما دارای متراژ بالا مثل سوله، کارخانه، سالن بزرگ و… است بهترین انتخاب برای شما بخاری صنعتی است. شما میتوانید این بخاری را بر اساس شرایط محیطی خود انتخاب کنید. برای مثال اگر محل کار شما برق ندارد یا با هزینه زیاد قبض برق مشکل دارید میتوانید از بخاریهای صنعتی گازوئیلی استفاده کنید. عمر این دستگاهها طولانی است و هزینهای که صرف خرید آنها میکنید در طول زمان به شما برمیگردد.
با اتمام فصل تابستان و نزدیک شدن به فصلهای پاییز و زمستان، تکاپوی افراد برای خرید بخاری برای منزل و یا محل کارشان بیشتر میشود. گاهی افراد بهخاطر تنوع بالای بخاریها دچار سردرگمی میشوند و به علت اطلاعات ناکافی بخاری نامناسبی را خریداری میکنند. ما در این مقاله انواع سیستم گرمایشی محل کار را به شما معرفی و مزایا، معایب، نکات مهم و… هرکدام را برای شما بیان کردیم. امیدواریم که با مطالعه این مقاله بهترین بخاری برای مغازه و محل کار خود را پیدا کنید.
کلمه کلیدی بهترین بخاری برای مغازه – سیستم گرمایشی برای محل کار
صنعتگران اولین و بزرگترین دایرکتوری تخصصی بسته بندی و تجهیزات مرتبط، تولید کننده و واردکننده ی بی واسطه انواع ماشین آلات بسته بندی، چاپ تاریخ، قطعات یدکی و انواع مواد مصرفی، آماده خدمت رسانی به شماست.
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به گروه صنعتگران است.