بسته بندی خرما

هزینه راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما چقدر است؟ همه چیز درباره کارگاه بسته بندی خرما

میانگین: 3 - تعداد رای‌ها: 6

خرما یکی از قدیمی‌ترین میوه‌هاست که ایران یکی از بزرگ‌ترین تولید کننده‌های آن است. خرما به دلیل فواید زیادی که دارد، از قدیم مورد توجه بسیاری از مردم قرارداشته است و همیشه تقاضا برای خرید این میوه بالا بوده است. به همین دلیل امروزه افراد زیادی رو به بسته بندی خرما برای کسب درآمد آورده‌اند. در این مطلب به مراحل راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما و هزینه‌های آن می‌پردازیم. اگر شما نیز قصد ورود به این شغل را دارید با ما همراه باشید.

 

بسته بندی خرما

بسته بندی خرما، باعث حل شدن یکی از مشکلات بزرگ فروش آن، یعنی عرضه به صورت فله‌ای شده است. یکی از اصولی که سود شغل بسته بندی خرما را تضمین می‌کند، بسته بندی شکیل و استاندارد است. نکته مهم این است که راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما به سرمایه زیادی احتیاج ندارد. همچین سود ماهیانه بدست آمده از این شغل، هزینه اولیه را جبران خواهد نمود.

بسته بندی خرما
بسته بندی خرما

اهمیت بسته بندی خرما

هدف از بسته بندی خرما، جلوگیری از فاسد شدن و حفظ کیفیت آن تا زمان رسیدن به مشتری است. بسته بندی مورد نظر باید از نفوذ حشرات، گرد و غبار، رطوبت و نور آفتاب جلوگیری کند. بسته بندی با کیفیت و شکیل که بتواند از آن در مقابل تمامی خطرات و آسیب‌های احتمالی محافظت کند، باعث جلب اعتماد خریداران و تبدیل آن‌ها به مشتریان دائمی یک برند می‌شود. با بسته بندی مناسب خرما، می‌توانید هزینه توزیع را کاهش داده و درآمد خود را از فروش افزایش دهید.

مجوزهای مورد نیاز برای کارگاه بسته بندی خرما

یکی از ضروریات راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما، دریافت مجوز از وزارت صنعت و سازمان غذا و دارو است.

 

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما

دستگاه‌های مختلفی برای بسته بندی خرما وجود دارد که هرکدام از آن‌ها برای یک نوع بسته بندی استفاده می‌شوند. شما می‌توانید با توجه به نیاز خود یکی از آن‌ها را انتخاب نمایید. دستگاه‌هایی که برای بسته بندی خرما استفاده می‌شوند عبارتند از:
• انواع دستگاه دوخت (دستگاه دوخت ریلی، دستی و پدالی)
• دستگاه سلفون کش
• دستگاه وکیوم خانگی
• دستگاه شیرینگ پک
• ترازو
در ادامه روش‌های بسته بندی خرما با استفاده از دستگاه‌های فوق را بررسی می‌نماییم.

دستگاه دوخت

برخی از شرکت‌ها خرما را به صورت کیسه‌ای هم بسته بندی می‌نمایند. در این روش، از انواع دستگاه دوخت مانند دستگاه دوخت دستی، پدالی و ریلی می‌توان استفاده نمود. به صرفه‌ترین و بهترین دستگاه دوخت برای بسته بندی خرما، دستگاه دوخت ریلی است. این دستگاه به دلیل سرعت بالا در دوخت بسته و همچنین داشتن قابلیت اتصال به دستگاه تاریخ زن، به بهترین انتخاب برای دوخت کسیه‌های پلاستیکی تبدیل شده است. شما می‌توانید اطلاعات بیشتر راجع به این دستگاه را در صفحه دستگاه دوخت ریلی مشاهده نمایید.

دستگاه دوخت ریلی برای بسته بندی خرما
دستگاه دوخت ریلی برای بسته بندی خرما

دستگاه سلفون کش

آسان‌ترین روشی که برای بسته بندی خرما وجود دارد، استفاده از دستگاه سلفون کش است. در این روش خرما را به صورت دستی داخل جعبه یا ظرف قرارداده می‌شوند و سپس با استفاده از دستگاه سلفون کش دور ظرف سلفون کشیده می‌شود.

دستگاه سلفون کش برای بسته بندی خرما
دستگاه سلفون کش

دستگاه بسته بندی وکیوم

اگر به ماندگاری خرما اهمیت می‌دهید، پیشنهاد ما استفاده از دستگاه بسته بندی وکیوم است. بسته بندی با استفاده از این دستگاه، طول عمر مفید هر نوع محصول غذایی را افزایش می‌دهد. در این روش ابتدا هوای داخل بسته بندی به صورت کامل توسط دستگاه خارج شده و سپس درب بسته دوخته می‌شود. بعضی از دستگاه‌های وکیوم نیز وجود دارند که داخل کیسه گاز مخصوصی را تزریق می‌کنند. این گاز نیز باعث افزایش طول عمر مواد غذایی می‌شود. برای آشنایی با انواع این دستگاه و قیمت آن‌ها، به صفحه دستگاه بسته بندی وکیوم سایت صنعتگران مراجعه نمایید.

دستگاه پرس وکیوم خانگی DZ-300H
دستگاه پرس وکیوم خانگی DZ-300H

دستگاه شیرینگ پک

برای بسته بندی نمودن کارتن‌های خرما با ابعاد مختلف، از دستگاه شیرینگ پک استفاده می‌شود. این دستگاه با استفاده از حرارت، فیلم مخصوص را روی جعبه یا کارتن خرما شیرینگ می‌کند. دستگاه شیرینگ دارای انواع مختلفی است که عبارتند از: دستگاه شیرینگ پک کابینی، تونلی و دستی. برای مشاهده مشخصات تمامی این دستگاه‌ها، از صفحه دستگاه شیرینگ پک دیدن نمایید.

دستگاه شیرینگ پک برای بسته بندی خرما
دستگاه شیرینگ پک

قیمت دستگاه بسته بندی خرما

عواملی مانند نوع عملکرد دستگاه، تیراژ تولید دستگاه در روز و همچنین صنعتی یا خانگی بودن دستگاه در قیمت آن اثر گذار هستند. دستگاه‌های خانگی ارزان‌تر از دستگاه‌های صنعتی هستند. همچنین دستگاه‌های دستی از مدل‌های نیمه اتوماتیک و اتوماتیک آن‌ها قیمت پایین‌تری دارند. برای اطلاع از قیمت دقیق دستگاه بسته بندی خرما می‌توانید با شماره‌های 09031191789 و 02166941540 تماس حاصل نمایید.

 

مراحل بسته بندی خرما

ابتدا خرماها بر اساس وزن طبقه بندی می‌شوند. سپس نوبت به مرحله گندزدایی میرسد. در این مرحله خرما شستشو داده شده و بعد از شستشو در محیطی گرم خشک می‌شود. در انتها خرما تمیز شده و به بخش بسته بندی منتقل می‌شود و داخل بسته‌های مورد نظر قرار میگیرد. وزن بسته مجددا اندازه گیری می‌شود و به صورت دقیق روی بسته بندی درج می‌گردد.

 

هزینه‌های راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما

هزینه راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما بستگی به سرمایه اولیه و میزان ریسک پذیری شما دارد. اگر سرمایه و توانایی فنی و مدیریتی بالایی دارید، می‌توانید یک کارخانه بزرگ برای بسته بندی خرما راه اندازی کنید. اما اگر سرمایه بالایی ندارید، می‌توانید در حد یک کارگاه بسته بندی خانگی به آن نگاه کنید. اگر می‌خواهید یک کارخانه راه اندازی کنید باید هزینه اجاره محل کار، هزینه دستگاه‌های بسته بندی صنعتی، هزینه تهیه مواد اولیه و نیروی کار را در نظر بگیرید.

اما اگر می‌خواهید کار شما در حد کارگاه کوچک خانگی باشد، تنها هزینه‌های مورد نیاز، هزینه تهیه دستگاه‌ها و هزینه تهیه مواد اولیه است. دستگاه‌های بسته بندی خانگی قیمت کمتری دارند و در نتیجه می‌توان گفت راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما خانگی، سرمایه اولیه بسیار کمی نیاز دارد. برای محاسبه میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما، باید قیمت دستگاه‌های مورد نیاز و همچنین مواد اولیه مورد نیاز برای بسته بندی و همچنین هزینه خرید خرما را در نظر بگیرید.

 

سود بسته بندی خرما

با توجه به اینکه راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما نیاز به سرمایه اولیه سنگین ندارد و با توجه به سرانه مصرف خرما در کشور، می‌توان با اطمینان گفت بسته بندی خرما یک کار پرسود است. از طرفی میزان سود شما به تیراژ روزانه تولید و کیفیت بسته بندی شما بستگی دارد. هرچه میزان تولید و کیفیت بسته بندی شما بیشتر باشد، فروش شما و در نتیجه سود بدست آمده برای شما بیشتر خواهد بود.

 

جمع بندی

ایران یکی از بزرگ‌ترین تولید کننده‌های خرما در جهان است. خرما به دلیل خواص زیادی که دارد، به یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها در نزد مردم ایران تبدیل شده و حتی توجه مردم دیگر کشورها را نیز به خود جلب کرده است. راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما نیاز به سرمایه اولیه سنگینی ندارد و تقریبا کار آسانی را برای این کار در پیش دارید.
به همین دلیل بسته بندی خرما را جزء مشاغل پرسود دسته بندی می‌کنند. برای راه اندازی کارگاه بسته بندی خرما، باید دستگاه‌های بسته بندی مورد نیاز خود را تهیه نمایید. برای بهره مندی از مشاوره رایگاه و خریداری دستگاه بسته بندی مورد نظر خود می‌توانید با شماره‌های 09031191789 یا 02166941540 تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *