دستگاه سلفون کش

سیر تا پیاز خرید دستگاه بسته بندی

میانگین: 5 - تعداد رای‌ها: 1

برای خرید دستگاه بسته بندی معمولا اهداف مختلفی وجود دارد. این دستگاه جهت بسته بندی انواع مختلف محصولات و مواد غذایی، محصولات آرایشی، قطعات صنعتی و … کاربرد دارد که انواع مختلفی دارند ولی هدف همگی یکسان است.

هدف از بسته بندی چیست؟

بسته بندی با دو هدف محافظت از محصول و همچنین تبلیغات محصول انجام می شود. طبق گفته ی کاتلر، محافظت از محصول، راحتی و صرفه جویی، سه هدف سنتی بسته بندی هستند، اما در عصر حاضر، علاوه بر موراد گفته شده، اهداف مدرن بسته بندی نیز به آن اضافه می شود.

نقش بسته بندی در بازاریابی و تبلیغات چیست؟

در صنعت برای معرفی محصول به مصرف کننده و عرضه ی آن در بازار، این خود محصول نیست که نمایش داده می شود.

بله درست فهمیدید، برای شناساندن کالا به مشتری، نوع بسته بندی نقش بسیار کلیدی را ایفا می کند و این نام برند و شکل و شمایل بسته است که به فروش می رسد.

روش های نوین بسته بندی باعث بالا بردن ارزش هویت محصول شده و همچنین سبب جذب مشتری و در نهایت فروش بیشتر آن می شود.

وقتی یک محصول تحت رقابت بسیار شدید باشد، مصرف کننده برای تشخیص تفاوت ها و ایجاد الویت برای انتخاب، نیاز به تضمین خواهد داشت.

بسته بندی درست، موفقیت نهایی را در عرضه محصول به عنوان یک سرمایه گذاری تجاری تضمین می کند.

تبلیغات بسته بندی

کاربرد دستگاه بسته بندی:

در اکثر موارد، محصولات به جهت اهداف حفاظتی نیاز به بسته بندی دارند، اما کاربرد های دیگری همچون: آسان شدن حمل و نقل، مقاومت در برابر ضربات، حفاظت در مثابل دماهای بالا، جلوگیری از نفوذ رطوبت و … را برای آن ها می توان نام برد.

پس از تولید محصول، با کمک ماشین آلات و انواع مختلف دستگاه بسته بندی، می توان با سرعت بالا، کالاهای مختلف مثل مواد غذایی، الکترونیکی، کشاورزی، دارویی و غیره را بسته بندی کرد.

اگر قصد خرید دستگاه بسته بندی رو دارین، این قسمت رو کلیک کنید چون ما انتخاب دستگاه متناسب با کسب و کارتون رو براتون آسون کردیم.
دستگاه بسته بندی

 

چرا بسته بندی مواد غذایی بسیار اهمیت دارد؟

استفاده از مواد غذایی و خوراکی، برای ادامه ی زندگی و بقا لازم است.

همه ی شرکت ها و کارخانجات تولید مواد غذایی، باید توانایی تحویل غذای سالم و بدون عوامل بیماری زای خارجی را به مصرف کننده داشته باشند.

پس بد نیست بدانید تنها موردی که از این عوامل جلوگیری می کند، بسته بندی مواد غذایی است.

همچنین مواد خوراکی، در مکان هایی دور تر از محل زندگی شما تولید می شود و تا به دست شما برسد در حین حمل و نقل باید با دقت از آن ها محافظت شود، بنابراین بسته بندی به حفاظت از مواد خوراکی کمک می کند.

تاریخچه ی استفاده از دستگاه های مختلف بسته بندی:

بسته بندی به هزاران سال پیش بر می گردد، در آن دوران این فرآیند به صورت دستی و احتمالا با کمک چوب، پوست، برگ و سایر مواد اولیه انجام می شد.

اما با گذشت زمان، بسته بندی با استفاده از کیسه های پلاستیکی، کاه و موارد دیگر مانند سرامیک انجام می شد.

در قرن های 19 و 20، ماشین آلات بسته بندی معرفی شده و رواج پیدا کردند و در همین دوران روش های جدید بسته بندی با کمک کاغذ و جعبه و روش های مدرن بسته بندی مواد غذایی معرفی شدند.

در سال 1864 اولین دستگاه کیسه ای، با هدف بسته بندی کالاها توسعه داده شد و سپس در سال 1890 اولین دستگاه بسته بندی چرخشی با استفاده از بطری اختراع شد که باعث محبوبیت بطری های شیشه ای در این صنعت شد.

از اوایل دهه 1900، پلاستیک وارد حوزه ی بسته بندی شد و در نهایت در سال 1906 یکی از اولین دستگاه های بسته بندی، برای تطبیق با مواد جدید اختراع شد.

و اما امروز بیشتر تجهیزات بسته بندی، به جهت افزایش کارایی و کاهش زمان خودکار شده اند.

این دستگاه های بسته بندی، توسط ماشین آلات CAD و CNC کنترل می شوند تا هزینه های مربوط به نیروی کار را کاهش دهند.

بسته بندی با برگ درخت

مزایای استفاده و خرید دستگاه بسته بندی چیست؟

تجهیزات بسته بندی چندین مزیت دارند: اول اینکه استفاده از آن ها، یک روش مقرون به صرفه به جهت بسته بندی کالاهای تولید شده در شرکت ها می باشد، زیرا آن ها می توانند هزینه ی کارگران در این بخش را تنها با کمک ماشین آلات خودکار حذف کنند.

همچنین یک دستگاه بسته بندی قادر به توزیع و کنترل صحیح محصولات در داخل بسته های مورد نظر می باشد، در نتیجه میزان آسیب به کارگران در حین کار، کاهش می یابد.

ماشین آلات بسته بندی به شما کمک می کنند در حدود یک ساعت محصولات بیشتری را به نسبت زمانی که نیروی کار برای انجام آن تدارک دیده شده، بسته بندی کنید.

زیرا یک انسان نمی تواند مانند یک دستگاه بسته بندی اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک،کالاهای در نظر گرفته شده را به صورت کارآمد و با همان سرعت بسته بندی کند.

سرمایه گذاری با هزینه های سنگین به جهت خرید این ماشین آلات ممکن است دلهره آور باشد، اما در پایان و در طولانی مدت خواهید دید که چه هزینه ی هنگفتی را در قبال آن به عنوان سود ذخیره کرده اید.

سفارشی سازی و طراحی:

انتخاب یک دستگاه سفارشی بسته بندی، برای همه امکان پذیر است؛ زیرا قبل از خرید ماشین آلات بسته بندی باید به قابلیت های مورد نیاز دستگاه، فضای موجود، نیروی کار مورد نظر، کیفیت بسته بندی و محدودیت های انرژی توجه کرده و براین اساس دستگاه را خریداری کرد.

حتی امکان انتخاب یک سیستم بسته بندی که قادر به انجام بسته بندی پیشرفته و اساسی را دارد، وجود دارد.

انواع دستگاه بسته بندی:

انواع مختلفی از دستگاه ها و ماشین های بسته بندی بر اساس نیازی های خاص وجود دارند.

از جمله ی این ماشین ها و تجهیزات عبارتند از:

دستگاه های پرکن:

دستگاه های پرکن، برای پر کردن ظروف بسته بندی با مقدار مشخصی از مواد و محصولات طراحی شده اند.

ماشین های پرکن، جز اجزای حامل هستند و نوع طراحیشان، براساس اینکه هدف آن ها پرکردن مایعات است یا جامدات متفاوت می باشد.

سیستم های پرکن از مواد انعطاف پذیر مانند کیسه برای پر کردن استفاده می کنند که برای مایعات نیز بسیار مناسب است

همچنین برای بسته بندی مواد شیمیایی مختلف مثل حلال ها و اسیدها و نوشیدنی هایی مثل سودا به کار می روند.

دستگاه پرکن حجمی

دستگاه های لیبل زن (برچسب زن):

دستگاه ها و متشین های لیبل زن، یکی از انواع دستگاه های بسته بندی می باشند که وظیفه ی برچسب زدن به محصولات را با اهدافی مثل شناسایی محصول، قیمت گذاری، راهنمایی جهت استفاده از محصول، بارکد زدن و همچنین فراهم کردن دستورالعمل های لازم برای حمل و نقل را برعهده دارند.

دستگاه های لیبل زن می توانند به اندازه ی مشین آلات صنعتی بزرگ باشند، یا اینکه برای استفاده ی تجاری از اندازه های کوچک آن ها استفاده شود.

دستگاه های لمینیت:

ماشین آلات و تجهیزات لمینیت، یک لایه نازک لمینیت را بر روی مواردی مانند کارت های اعتباری، مقالات، جزوه ها و سایر اسناد قرار می دهند.

دستگاه های لمینیت برای محافظت و موثر واقع شدن محصول مورد نظر به کار برده می شوند.

در واقع این دستگاه ها با استفاده از حرارت، لمینیت را از دوطرف به محصول اضافه می کنند.

ماشین آلات لمینیت برای استفاده در حجم بالای کالا،. یا برای استفاده های شخصی با تعداد کم نیز کاربرد دارند.

دستگاه های سلفون کش:

دستگاه سلفون کش نیز یک نوع دستگاه بسته بندی است که وظیفه ی آن جلوگیری از ورود هوا به داخل محصول و مهروموم کردن آن می باشد.

معروف ترین و پراستفاده ترین نوع دستگاه سلفون کش، دستگاه سلفون کش گرمایی است که با استفاده از گرما و فشار، سلفون را به دور محصول می پیچد و آن را بسته بندی می کند.

این دستگاه سلفون کش معمولا برای بسته بندی کالاهایی مثل مواد غذایی، بسته بندی نان و میوه جات و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین از سلفون کش برای بسته بندی داروهای ارائه شده در داروخانه ها به بیماران نیز استفاده می شود.

دستگاه سلفون کش

دستگاه شیرینگ پک:

در هنگام بسته بندی با دستگاه شیرینگ، ابتدا محصول مورد نظر را با سلفون پوشش می دهند، سپس با استفاده از گرمای تولید شده توسط دستگاه، سلفون به دور محصول فیت شده و شکل و شمایل محصول را به خود می گیرد.

این دستگاه برای بسته بندی طیف زیادی از کالاها، از کوچک تا بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند و با توجه به نوع استفاده نیز انواع مختلفی دارند: دستگاه شیرینگ پک دستی، شیرینگ تونلی، شیرینگ کابینی از آن جمله اند.

دستگاه شیرینگ پک

دستگاه تسمه کش:

دستگاه تسمه کش، در رده ی اصلی دستگاه های بسته بندی قرار دارند و تقریبا جز موارد پر استفاده نیز می باشند.

در این دستگاه، تسمه ها نوارهای دراز و باریکی هستند که جنس آن ها از مواد انعطاف پذیر بوده و اغلب از نوع پلاستیک با دوام می باشند.

هدف از استفاده از دستگاه تسمه کش، بسته بندی کالاها و یا ایمن سازی محصولات هنگام حمل و نقل می باشند.

دستگاه بسته بندی تسمه کش

دستگاه بسته بندی وکیوم:

یکی از انواع رایج دستگاه های بسته بندی، دستگاه وکیوم می باشند که کاربردی صنعتی دارد و یا برای بسته بندی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.

این نوع دستگاه به منظور خارج کردن اکسیژن جوی موجود در داخل بسته و سپس پلمپ کردن بسته به کار برده می شود.

انواع مختلفی از دستگاه های وکیوم برای محصولات با تعداد محدود و یا استفاده صنعتی با تعداد انبود محصولات وجود دارند.

دستگاه بسته بندی وکیوم

استاندارد های ایمنی:

در هنگام جست و جو و همچنین انتخاب دستگاه بسته بندی، باید یکسری نکات را رعایت کنید، اولین مورد این است که دستگاه باید استاندارد های بین المللی مربوط به ماشین آلات بسته بندی (ISO 55 200) را داشته باشد.

علاوه بر آن ANSI یا همان سازمان استاندارد ملی آمریکا، لیستی از استاندارد های مورد نیاز هریک از دستگاه های بسته بندی را برای افرادی که قصد تهیه این نوع ماشین آلات را دارند، تهیه و ارائه کرده است.

نکات کلیدی هنگام خرید دستگاه بسته بندی:

وقتی صحبت از سرمایه گذاری و خرید تجهیزات بسته بندی می شود، عاقلانه ترین کار، این است که شاخص های کلیدی را در نظر بگیرید و با درک کاملی از پروتکل های مهم، اقدام به خرید محصول مورد نظر بکنید.

اولین عاملی که باید هنگام دستگاه بسته بندی به آن توجه کرد، ایمنی دستگاه مورد نظر می باشد.

بنابراین قبل از خرید باید اطلاعات کامل و دقیقی از استانداردهای ایمنی محصول را به دست بیاورید.

ارزیابی ریسک دستگاه به شما کمک می کند که خطوط بسته بندی در شرکت یا کارخانه شما، به صورت بهینه اجرا شود و کارکنان مربوطه با بالاترین سطح ایمنی در حال کارکردن باشند.

پس از ارزیابی ایمنی، نوبت به تهیه کردن چک لیستی از کارایی مورد نیازتان در مورد دستگاهی که قصد خرید آن را دارید می باشد.

این کار به شما کمک می کند در پایان، سرعت انجام کار، اندازه، مشخصات، سهولت استفاده، دوام و قیمت دستگاهی که آن را تهیه کرده اید، متناسب با نیازهای شما باشد.

در هنگام خرید، فروشنده را نیز در نظر بگیرید، اگر از چند فروشنده ی مختلف پرس و جو کنید، در پایان متوجه خواهید شد که کدام فروشنده قصد داشته فقط کالای خود را به شما بفروشد و کدام فروشنده با توجه به نیاز شما دستگاه مناسب شمارا به شما معرفی خواهد کرد؟!

قیمت انواع دستگاه بسته بندی:

همانطور که گفته شد برای خرید دستگاه بسته بندی باید نکاتی را در نظر بگیرید، یعنی باید نیاز خود، سرعت مورد نیاز برای انجام کار، تعداد نیروی کار، بودجه ی در نظر گرفته شده و سایر موارد مربوطه را مد نظر داشته باشید و سپس با توجه به این موارد دستگاه مورد نظر را خریداری نمایید.

باید به این نکته توجه کنید که قبل از خرید حتما از خود سوال کنید قیمت خرید برای شما مهم تر است یا عملکرد دستگاه؟ زیرا این موضوع برروی هزینه ای که شما صرف خرید تجهیزات مورد نظر می کنید، تاثیرگذار است.

دستگاه های بسته بندی در بازاز، به صورت اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و حتی دستی وجود دارند، و دارای اندازه های بزرگ، متوسط و کوچک نیز هستند.

بنابراین قیمت های آن ها نیز بر همین اساس متفاوت است.

پس قبل از خرید باید همه ی جوانب ذکر شده را بسنجید و سپس بر همین اساس دست شما برای انتخاب محصول طبق نیاز سنجی های انجام شده، باز خواهد بود و هزینه ی اضافی را نیز پرداخت نخواهید کرد.

2 پاسخ

  1. با سلام
    من قصد صادرات سیر و پیاز خام رو به خارج از کشور دارم لطفاً راهنمایی کنید تا کدام دستگاه ها بیشتر به کار من میاد و باید تهیه کنم
    لطفاً قیمت دستگاه ها رو بفرمائید
    سپاسگذارم

    1. سلام وقت بخیر نور حسین عزیز
      بسته بندی جهت صادرات مواد غذایی تازه بسیار حساس و تخصصی هستش
      لطفا با کارشناسان ما در تماس باشید
      نیاز هستش که اطلاعات بیشتری داشته باشیم تا بتونیم دستگاهی مناسب و بهینه رو به شما پیشنهاد بدیم
      با تشکر و آرزوی موفقیت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *