طریقه کار با دستگاه وکیوم صنعتی

آموزش کار با دستگاه وکیوم صنعتی

میانگین: 5 - تعداد رای‌ها: 16

دستگاه وکیوم صنعتی یکی از پر استفاده‌ترین دستگاه‌ها در صنعت بسته بندی است که برای بسته بندی انواع محصولات کاربرد دارد. در این مطلب با نحوه کار دستگاه وکیوم صنعتی آشنا خواهیم شد.

مشخصات دستگاه

  • دستگاه وکیوم ایستاده صنعتی
  • سایز 40×40 سانتی متر
  • وزن 120 کیلوگرم
  • جنس بدنه: تمام استیل 304

دستگاه‌های وکیوم صنعتی دارای دو نوع با تزریق گاز و بدون تزریق گاز هستند. دستگاهی که امروز قصد بررسی آن را داریم دستگاه وکیوم صنعتی با تزریق گاز است.

کار با پنل دستگاه وکیوم صنعتی ایستاده

پنل دستگاه وکیوم صنعتی
پنل دستگاه وکیوم صنعتی

همانطور که مشاهده می‌کنید، پنل این دستگاه دیجیتالی است و قابلیت برنامه ریزی را نیز دارد. گزینه اول تعیین کننده مدت زمان وکیوم است که شما می‌توانید با استفاده از کلیدهای بالا و پایین زمان وکیوم را تعیین نمایید.

گزینه دوم میزان تزریق در دو سمت دستگاه هست.

گزینه بعدی دوخت است که ولتاژ آن با اولین دکمه از سمت راست قابل تنظیم بوده و زمان آن نیز با دکمه‌های بالا و پایین تنظیم می‌شود. گزینه آخر نیز زمان خنک شدن سیستم دوخت است که هرچه بیشتر باشد دوخت باکیفیت‌تری خواهید داشت.

کلید قرمز رنگ دستگاه کلید Emergency یا موارد اضطراری است که کار آن قطع برق می‌باشد. اگر هنگام کار اتفاقی افتاد می‌توانید با استفاده از این کلید دستگاه را فورا متوقف نمایید.

سمت چپ پنل نیز یک مانو متر است که میزان فشار وکیوم را به ما نمایش می‌دهد.

بسته بندی با استفاده از دستگاه وکیوم صنعتی

نازل دستگاه وکیوم صنعتی
نازل دستگاه وکیوم صنعتی

همانطور که گقته شد، این دستگاه قابلیت تزریق گاز را دارد. در دو سمت دستگاه وکیوم صنعتی با قابلیت تزریق گاز، دو عدد نازل وجود دارد که کار تزریق گاز را بر عهده دارند. اگر هم دستگاه شما قابلیت تزریق گاز نداشته باشد، این نازل‌ها وجود ندارند. برای استفاده از قابلیت تزریق گاز، باید پاکت را به گونه ای داخل دستگاه قرار دهید که نازل تزریق گاز داخل پاکت قرار بگیرد. به شکل زیر:

کار با دستگاه وکیوم صنعتی
کار با دستگاه وکیوم صنعتی

در صورتی که نمی‌خواهید از قابلیت تزریق گاز استفاده کنید و یا دستگاه شما قابلیت تزریق گاز را ندارد، تنها کافیست مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا همانطور که در بالا توضیح دادیم، با استفاده از پنل دستگاه، مدت وکیوم، ولتاژ و مدت زمان دوخت را تنظیم می‌کنیم. سپس درب کابین را باز می‌نماییم؛ مقابل پارچه نسوز دستگاه یک میله فلزی وجود دارد. ابتدا این میله فلزی را بالا برده و سپس پاکت حاوی محصول را داخل دستگاه قرار می‌دهیم و سپس میله فلزی را روی پاکت قرار می‌دهیم. پس از بستن درب کابین عملیات وکیوم و دوخت انجام می‌گیرد.

نحوه سرویس و تعویض روغن

نحوه سرویس و تعویض روغن دستگاه وکیوم صنعتی
نحوه سرویس و تعویض روغن دستگاه وکیوم صنعتی

از سمت راست دستگاه، درب کابین را باز کنید. در بخش پایینی کابین در کنار موتور، یک محفظه مشکی رنگ وجود دارد. پیچ بالایی این محفظه برای اضافه نمودن روغن مخصوص دستگاه وکیوم و پیچ پایینی برای تخلیه روغن وکیوم کاربرد دارند. در کنار این محفظه نیز گیج روغن قرار دارد که از طریق آن می‌توانید میزان روغن موجود در محفظه را مشاهده نمایید. بیشتر این گیج روغن باید پر باشد و تنها اندکی از آن باید خالی بماند.

محفظه روغن دستگاه وکیوم صنعتی
محفظه روغن دستگاه وکیوم صنعتی

اتصال کپسول گاز به دستگاه

محفظه روغن دستگاه وکیوم صنعتی
محفظه روغن دستگاه وکیوم صنعتی

اگر دستگاه شما دارای قابلیت تزریق گاز باشد، در پشت دستگاه قسمتی برای اتصال کپسول وجود دارد که زیر آن یک برچسب قرمز رنگ نیز وجود دارد. پس از اتصال کپسول گاز به دستگاه، می‌توانید تنظیمات مربوط به تزریق گاز را انجام داده و در نهایت از این قابلیت استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *