فهرست موضوعات
آموزش کار با دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک به دلیل کاربرد بالای این دستگاه در صنعت، از اهمیت بالایی برخوردار است. این دستگاه یکی از دستگاههای مهم در تولید و بسته بندی محصولات میباشد. امروزه تقریبا روی تمامی محصولات تاریخ تولید و انقضاء درج میشود. این کار با استفاده از دستگاه تاریخ زن انجام میشود. دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک یکی از انواع دستگاههای تاریخ زن است که برای چاپ تاریخ در صنایع مختلف از آن استفاده میشود. در ادامه به بررسی نحوه کار با دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک میپردازیم.
دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک
دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک مدلی پیشرفتهتر از دستگاه تاریخ زن دستی است. این دستگاه مانند دستگاه دستی از جوهر ریبون برای چاپ استفاده میکند. با این تفاوت که دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک به جای اهرم، یک دکمه و یک پدال دارد. همچنین قابلیت چاپ با استفاده از تایمر را نیز دارد. اپراتور میتواند با هر کدام از این روشها که برای او راحتتر است کار کند. سرعت و راندمان کار با این دستگاه بالاتر از دستگاه تاریخ زن دستی است و همچنین تیراژ تولید بالاتری نسبت به دستگاه دستی دارد.
اهمیت استفاده از دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک
این دستگاه در انتهای خط تولید برای چاپ تاریخ روی بسته بندی محصولات قرارداده میشود. شما با استفاده از دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک میتوانید تاریخ تولید، انقضاء و اطلاعات مهم محصول را روی آن چاپ نمایید. استفاده از این دستگاه به قدری اهمیت دارد که میتواند به صورت مستقیم در فروش محصولات شما تاثیرگذار باشد. مشتریان پیش از خرید محصولات، به خصوص مواد غذایی، تاریخ تولید و انقضاء آن را بررسی میکنند. اگر محصولی این اطلاعات را نداشته باشد، اکثر مشتریان از خرید آن صرف نظر میکند.
آموزش کار با دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک
همانطور که گفته شد دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک دارای سه حالت کار است؛ کار با پدال، کار با دکمه و کار با تایمر. کار با استفاده از پدال یکی از روشهای راحت و متداول کار با این دستگاه است. به این صورت که اپراتور پدال را زیر پای خود میگذارد، سپس پاکتها را به صورت دستی آماده میکند. هر زمان که پاکتها را به زیر دستگاه میآورد، پدال را میفشارد تا عملیات چاپ انجام شود. این روش یکی از سریعترین روشهای کار با دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک است.
همچنین اپراتور میتواند یک زمان را برای دستگاه تعریف کند، که دستگاه به صورت اتوماتیک در آن زمان شروع به تاریخ زنی کند. این زمان میتواند مدت زمان آماده شدن پاکتها برای چاپ تاریخ باشد. برای مثال اپراتور زمان را روی پنج ثانیه تنظیم میکند. بدین ترتیب 5 ثانیه وقت خواهد داشت تا پاکتها را آماده نموده و زیر دستگاه قرار دهد.
آخرین و سادهترین روش استفاده از این دستگاه، فشردن دکمه تعبیه شده روی صفحه دستگاه است. هر زمان اپراتور این دکمه را بفشارد، فک دستگاه پایین آمده و عملیات چاپ را انجام میدهد. سرعت کار با این روش از دو روش قبلی کمتر است اما نحوه کار با استفاده از دکمه بسیار آسانتر و نیاز به عجله و یا داشتن دانش خاصی ندارد.
نحوه چاپ تاریخ در دستگاه تاریخ زن
دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک دقیقا مانند دستگاه تاریخ زن دستی دارای یک قطعه برنجی است که حروف مورد نظر (جنس حروف نیز از برنج است) داخل آن قرار گرفته و چاپ از طریق این حروف انجام میشود. این قطعه دقیقا مانند دستگاه تاریخ زن دستی دارای یک اهرم است که با فشار دادن و چرخاندن آن به طرفین میتوان آن را از دستگاه خارج نمود. این قطعه برنجی توسط النمتهای دستگاه گرم شده و پس از برخورد با جوهر دستگاه که ریبون نام دارد، تاریخی مدنظر شما را روی بسته بندی محصول چاپ میکند.
کلام آخر
در این مطلب به آموزش کار با دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک پرداختیم. دستگاه تاریخ زن نیمه اتوماتیک یکی از دستگاههای پراستفاده در صنعت است. این دستگاه برای چاپ تاریخ تولید و تاریخ انقضاء روی محصولات کاربرد دارد. چاپ تاریخ تولید و انقضاء روی محصول از اهمیت بالایی برخوردار است و به صورت مستقیم روی میزان فروش محصولات شما تاثیر دارد. بیشتر مشتریان پیش از خرید محصولات به تاریخ تولید و انقضاء آن توجه ویژهای دارد و اگر این تاریخها روی محصول درج نشده باشند، باعث از بین رفتن اعتماد آنها میشود.
مطالب مرتبط:
آموزش کار با دستگاه تاریخ زن دستی